Hjelp med ferieplanlegging

En vellykket ferie starter med god planlegging – kanskje spesielt hvis noen i reisefølget har en funksjonsnedsettelse som krever tilrettelegging og bistand.
HandiTours er et dansk reisebyrå som spesialiserer seg på denne målgruppa, og de har nettopp opprettet et kontor i Norge.

NB: Dette er kun til informasjon og er ikke en anbefaling –
verken av destinasjonene eller reisebyrået.

HandiTours hjelper kunder både med bestillinger og privat transport til hotellet og på utflukter. Turene vil bli «skreddersydde» for å dekke den enkeltes behov og derfor får man et individuelt prisoverslag. Vanligvis er både flyreisen, lettvint transport til hotellet og overnatting inkludert i prisen. Noen av hotellene tilbyr all-inclusive.

Reisebyrået kan også hjelpe med spørsmål om hjelpemidler, attraksjoner med ledsagerrabatt osv. Hvis kunden trenger et baderom som egner seg for pleie og stell av hjelpetrengende, er reisebyrået selvfølgeig villig til å finne ut av det. Alle feriemål i katalogen er testet og godkjent av HandiTours.

For kunder som ønsker å lage egen mat eller ha mer boltreplass, kan HandiTours tilby hotellrom med minikjøkken eller hotelleiligheter med opptil 3 soverom. Minst ett hotell tillater kjæledyr. Du kan lese mer om hotellene på reisebyråets nettside, men her er en oversikt over destinasjonene:

  • Kypros
  • Tyrkia
  • Mallorca
  • Spania (Costa del sol, Tenerife og Barcelona)
  • Frankrike (Paris og Nice)

HandiTours Danmark har informasjon om enda flere destinasjoner og de er villige til å hjelpe norske kunder med bestillingen.  HandiTours Norge kan formidle kontakt mellom deg og den danske avdelingen.
 

For lokallag

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer