Workshop med dr Isabelle Hénault

Torsdag 7. mars 2019. 0830 – 1530 på Oslo Kongressenter

Isabelle Henault har en mastergad i sexologi og doktorgrad i psykologi fra University of Quebec i Montréal. Hun bor og jobber den meste av tiden i Montréal, hvor hun er daglig leder av Clinique Autisme et Asperger de Montréal, når hun ikke er i Montréal er hun høyst sannsynlig et eller annet sted i verden for å forelese. Hun er forfatter av boken «Asperger’s Syndrome and Sexuality » (Jessica Kingsley Publisher, London – 2005). Boken ble oversatt til norsk høsten 2017 av Be-Ni forlag DA. Sist hun besøkte Norge var i september 2018, da hadde hun et dagseminar om Asperger syndrom og seksualitet, som fikk særdeles gode tilbakemeldinger.

Workshopen vil dreie seg om et sosioseksuelt program for personer med Asperger Syndrom og andre diagnoser innenfor autismespekteret. Dette er – så langt vi kjenner til – det eneste programmet om seksualitet for denne målgruppen som foreligger på norsk.

Det er ingen forutsetting, men en stor fordel å ha boka tilgjengelig under workshopen, denne vil deltakerne bli tilbudt for kr 250,- (vanlig pris kr 335,-) ved påmelding.

Workshopen vil foregå på et meget lettfattelig engelsk.

Forelesningen passer for alle som jobber for personer med autismespekterforstyrrelser, pårørende og andre interesserte.

Påmelding skjer pr e-mail til post@be-ni.no, oppgi i mailen navn, adresse, fakturadresse og om dere ønsker boken «Aperger syndrom og seksualitet».

Pris 2295,- (inkludert lunch)

Påmeldingsfrist: 20. februar

Begrenset antall plasser

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer