VERDENS AUTISEMEDAG 2 APRIL

VERDENS AUTISEMEDAG 2 APRIL

Styret i Rogaland har bestemt at i år vil vi markere autismedagen. Dette vil vi gjøre med å sette opp en kinoforestilling for våre medlemmer. Dagens film blir Power Rangers, aldersgrense 12 år. Alle personer med diagnose vil få gratis inngang, de andre må betale, men husk at dere kan bruke ledsagerbevis også her. Da vi er et stort fylke arrangerer vi dette på begge sider av fjorden. Vi har avtalt med Karmøy kino og Sandnes kino om å få våre egne forestillinger med dempet lyd.

Sandnes: Forestillingen starter klokken 12.00. Registrer dere hos Jørn ved ankomst og kjøp billettene som vanlig. Vi vil da betale den ene billetten. Billettpris for de øvrige vil være kr 85,- Dere kan også kjøpe popcorn/baconchips med brus for kr 50,- Påmeldingslink for Sandnes kino.

Karmøy: Forestillingen starter kl 14.30. Registrer dere hos Ruth ved ankomst og kjøp billetter som vanlig. Billettpris for de øvrige vil være kr 75,- samt dere får popcorn/baconchips med brus for kr 45,- . Påmeldingslink for Karmøy kino.

Meld dere på innen 25.3.17 i linken over. Dette for at vi må vite hvilken sal vi skal få. Linkene finnes også på facebook.

Mvh Styret