Velkommen til foreldreweekend 2019

Haugesund Scandic Maritim Hotell, 2.-3. november

Da var det den tiden av året igjen, da vi foreldre skal komme sammen for litt sosialt samvær og faglig påfyll. I år har vi valgt å fokusere på temaet sosialkompetanse. De fleste barna, ungdommene og voksne med diagnoser innen autismespekteret, strever en god del med relasjonsbygging og sosialkompetanse. Vi har derfor på lørdagen invitert Ingeborg Halvorsen fra Helse Fonna til å komme og snakke litt om dette, samt gi oss en opplæring i de nye videoene de har lagd om dette temaet. Så det blir knall bra. På søndagen vil det bli litt mer fokus på oss som foreldre og pårørende. Vi får besøk av Anette Ness fra pårørendesenteret i Haugesund. Hun vil snakke litt om hvordan vi foreldre bedre kan ivareta oss selv. Er det like viktig å ta vare på meg selv, som å hjelpe barnet mitt? Har hun kalt det.

Som alle foregående år vil der også bli tid til samlinger i grupper. Da danner vi grupper basert på alder på den/de vi er foreldre til. Tidligere erfaringer og evalueringer fra deltakerne våre viser at en vil ha mer tid til å sitte i grupper og dele erfaringer og tips om hva som fungerer bra, samt få vite litt mer om hvilke rettigheter en har i både skole, bolig, avlasting osv. Vi har derfor tatt litt høyde for dette i år. Vi starter klokken 09.30 lørdag 2.11 med registrering og litt kaffe så er vi i gang til klokken 10.00 på lørdagen. Avreise blir søndag etter lunsj. Lunsj er klokken 13.30. Resten av programmet vil dere motta når dere mottar bekreftelse på at dere er påmeldt og faktura.

Som dere ser så har vi i også byttet hotell. Det faste hotellet vårt skal pusses opp så da prøver vi Scandic Maritim som ligger nede på kaia i sentrum i Haugesund. Det er et veldig bra hotell så jeg tenker vi skal få det bra der.

Prisen i år er kr 800,- pr person i dobbeltrom og kr 1000,- pr person i enkeltrom.

Prisen dekker overnatting, seminar, enkel frokost ved ankomst (utenfor møterommet), lunsj, ettermiddags kaffe og kaker, festmiddag om kvelden og frokost og lunsj søndag.

PÅMELDING STENGT PGA MAKS ANTALL ER NÅDD

Hvis noen som kommer langveisfra vil ha en ekstra overnatting kan dere selv ringe hotellet på tlf. 52 86 30 00 og bestille dette. Si at dere er med Autismeforeningen, så får dere de til disse prisene: Prisen for et døgn ekstra er kr 845,- for dobbeltrom og kr 695,- for enkeltrom. Dere betaler direkte til hotellet ved ankomst for den ekstra natten.

Da gleder vi oss til å se dere alle sammen i Haugesund i november.

For styret i Autismeforeningen i Rogaland, Ruth Gravdal