Treff for unge voksne/voksne høytfungerende autismediagnose

Vi i styret vil med dette invitere alle dere over 18 (cirka), som har en form for høytfungerende autismediagnose, til weekendtreff på hotell Radisson Blue i Haugesund fra lørdag 15.9 klokka 11 til søndag 16.9 etter lunsj.
Vi er så heldige at vi skal få besøk av Stian Orm, som selv har en autismediagnose, og hans veileder Jon Arne Røkke. De vil fortelle litt om egne erfaringer og utfordringer rundt det å leve med en diagnose, samt hvordan en best mulig kan tilrettelegg for å lykkes bedre i skole og arbeid. Deretter vil vi ha litt workshop rundt emnet.
Etter en god lunsj kommer Ole Jan Hustøl og Trine Fjelde Olsen fra EQuilibrium Helse og Velvær for å snakke om grupper de har for voksne med ASD.

På kvelden vil der bli en deilig toretters middag og litt sosialt. Der vil det være muligheter for å sitte å prate, eller kanskje dere vil spille et brettspill osv.

Søndag etter frokost vil der bli muligheter for en båttur, hvis været tillater det. Enten i en Rib (rask gummibåt), eller en vanlig fritidsbåt. Etterpå spiser vi en lett lunsj sammen før avreise.

Der kan selvsagt bli litt forandringer i programmet, men det vil bli sendt ut et fullstendig program i god tid før treffet til dere som melder dere på. Der blir også selvsagt tatt hensyn til om du trenger en timeout for deg selv underveis osv. Dette er først og fremst et treff for at våre medlemmer her i Rogaland skal få en sjans til å komme sammen og ha det moro i lag. Vi setter et tak på 25 deltagere, så her er det første mann/dame til mølla. Påmelding senest 3.9.18

Hvis du har noen spørsmål kan dere sende en mail til: Rogaland@autismeforeningen.no

Hvis du vil være med klikk på linken under og meld deg på, når du har betalt påmeldingsavgiften så er du påmeldt:

Pris for medlemmer: Kr 500,- med overnatting, eller kr 300,- uten overnatting.

Pris for ikke medlemmer: kr 1200,- med overnatting og kr 1000,- uten overnatting

Påmelding

Personvern

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste. Les mer