Sommeravslutning på DuVerden 16.Juni

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 1 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Telemark fylkeslag

Sommeravslutning!

Vi ønsker å invitere våre medlemmer til sommeravslutning på DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter i Tollbugata 23 i Porsgrunn.

16.06.2019 kl 16.00 -18.00

Mer info om DuVerden finner du på følgende link: www.du-verden.no

Vi møtes 16.00, alle spiser sammen. Etter mat er det å gå rundt og oppleve senterets fasiliteter.

Pris pr. medlem er kr 50,-. (ikke medlem kr 195,-) Det inkluderer inngang, pizzameny og pølser + en drikke til maten.

Påmelding innen 10. juni til telemark@autismeforeningen.no

Betal direkte til konto 2610 17 41566 eller vipps #556592, da slipper vi å sende ut faktura. J Påmelding er endelig når betaling er registrert.

Vi gleder oss og håper vi treffer mange av våre medlemmer denne ettermiddagen. J

Hilsen oss i styret

Helene, Fred-Ronny, Synnøve, Tone, Tom, Monica og Hanne