Gjerpenkonferansen 11 April!!

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 2 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Det baller på seg! Det nærmer seg konferansen 11.04. Peter Vermeulen skriver til oss; » I will give people attending this conferece an experience they will never forget!» Dette er offensiv tale fra en mann full av self confidence og faglig tyngde.
Vi kan informere om at du på konferansen kan få kjøpt eller bestilt viktig og oppdatert litteratur på tema autisme,pluss andre spesialpedagogiske- og helsefaglige titler. SPISS forlag har stand med sine fagbøker og småhefter som går rett inn i ditt faglige opplegg! I dag er det også bekreftet at AKADEMIKA, Bø stiller med bokstand. De har fått en bestillingsliste fra Den Røde Skolen med autismelitteratur som de vil presentere. Benytt sjansen til å oppgradere ditt bibliotek på jobben- eller din egen bokhylle!

https://www.sendregning.no/arrangement/465698?fbclid=IwAR03xu0yjJsZb0btTuD6GvFuaseujfGquiSVvBImzwpRZr3s9PmFh-0ZgTc

Påmelding!

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Hanne Cecilie Larsen (nestleder) Fred Ronny Brox Johansen (styremedlem) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tone Granheim (Styremedlem) Torild Kleiv (styremedlem) Jørann Kristiansen (kasserer) Hanne Cecilie Larsen (vara) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top