Tung Tids Tale 22 oktober på Ibsenhuset!

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 2 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Det nærmer seg forestillingen Tung Tids Tale på Ibsenhuset, og vi håper å se mange av våre medlemmer.
Besøk gjerne vår stand for å slå av en prat😊

Foreløpig ser det dessverre ikke ut som at vi får til å ha stand i Seljord og Notodden, selv om vi ønsker det.

Vi har hørt at mange har kjøpt billetter, både private og fagpersoner, men det er flere igjen.

Spesielt stor kred til Moflata skole i Skien hvor rektor Anne Apneseth ønsker at de ansatte skal se forestillingen, og betaler billetter for dem👍
Vi heier på Moflata, og rektor Anne Apneseth, som prioriterer en så viktig forestilling.

Flott om vi får høre om andre arbeidssteder gjør det samme😊

Uansett er det 👍 opp for alle som har anledning til å komme. Vi gleder oss 😊

About the Author