INVITASJON TIL SOSIALT TREFF OG OMVISNING PÅ GREP

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 3 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

ONSDAG 11.OKTOBER KL.19.00

Kurskomitèen har den glede å invitere dere til en hyggelig kveld i lokalene til Grep på Rødmyr i Skien. Det vil bli omvisning, informasjon om mulighetene de tilbyr og enkel servering. Autismeforeningen spanderer 

Vi vet at dette er midt i høstferien og at det er kort frist, men håper det likevel er interessant for mange.

Bindende påmelding til Målfrid Ljønes Kvålo,97029276 (sms) innen 9.oktober. Dette er for å vite hvor mye mat vi skal bestille.

VELKOMMEN

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Hanne Cecilie Larsen (nestleder) Fred Ronny Brox Johansen (styremedlem) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tone Granheim (Styremedlem) Torild Kleiv (styremedlem) Jørann Kristiansen (kasserer) Hanne Cecilie Larsen (vara) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top