INFORMASJON OM RIDDERUKA MED UNGDOMSGRUPPA OG RASKERE FRAM

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 5 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Ridderuka/Ridderrennet arrangeres en uke hvert år i månedsskiftet mars/april. I 2015 går arrangementet av stabelen fra 8. til 15. mars. Arrangementet avholdes på Beitostølen.

Hvert år er det 400-450 deltagere fra 10-15 land med. Alder fra 10 år til godt voksen. Ridderuka er verdens største årlige vintersportsarrangement for syns- og bevegelseshemmede. Spekket med skiaktiviteter, sosiale arrangementer og mye moro.

Påmelding starter den 1. desember

Hvert år har vi mange nye deltagere og flere av dem er med i en av våre to grupper; ungdomsgruppa og RASKERE FRAM.

Ridderuka og UNGDOMSGRUPPA OG RASKERE FRAM

About the Author