Grenseløs vinteridrettsdag – ALT er mulig 2015

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 6 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Arrangeres 4. februar i Skien.

Fysisk aktivitet, lek og moro for personer med ulike funksjonsnedsettelser. Barn, ungdom og unge voksne med ulike funksjonsnedsettelser fra Telemark og Vestfold, inviteres til en sosial og unik aktivitetsdag med mye lek og moro i det flotte utendørsanlegget i Skien fritidspark. Lærere, assistenter, SFO-ansatte, terapeuter, foresatte, trenere/ledere og andre interesserte er selvfølgelig også hjertelig velkommen

Påmeldingfrist 23. januar 2015.

Invitasjon Grenseløs vinteridrettsdag – Alt er mulig 2015

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Tom Aleksandersen (nestleder) Fred Ronny Brox Johansen (styremedlem) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tone Granheim (Styremedlem) Torild Kleiv (styremedlem) Jørann Kristiansen (kasserer) Hanne Cecilie Larsen (vara) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top