Invitasjon til deltakelse i søskengruppe (KUE)

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 6 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Konsultasjons og utredningsenheten (KUE) inviterer deg til å delta i ei gruppe med andre som har søsken med autisme eller Asperger syndrom (AS). Gruppa er for de som er fra 10 år og oppover.

Vi har som mål at du skal få vite mer om hva det er å ha den diagnosen søskenet ditt har, hva det betyr både for søskenet ditt, deg og de andre i familien. Det vil også bli tid til at du kan spørre om det du lurer på, og hvis du vil, kan du snakke om hvordan du opplever det å være søsken til en med autisme eller Asperger syndrom.

Påmeldingsfrist senest 9. januar (førstemann til mølla).

Last ned: Invitasjon til søskengruppe v 2015

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Tom Aleksandersen (nestleder) Fred Ronny Brox Johansen (styremedlem) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tone Granheim (Styremedlem) Torild Kleiv (styremedlem) Jørann Kristiansen (kasserer) Hanne Cecilie Larsen (vara) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top