Familiehelg i Vrådal

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 5 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Fredag 6. – søndag 8. mars 2015

Vinterturen 2015 går til Straand Hotell i Vrådal. Her finnes mange aktiviteter for barn både inne og ute. Akebrett til utlån og akebakke på utsiden av hotellet. Svømmebasseng, bordtennis, biljard, 2 lekerom, kino hver kveld, Nintendo Wii og ulike brettspill til låns.

For mer info se: www.straand.no

Last ned hele invitasjonen:

Familiehelg i Vrådal 2015

Tags:

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Fred Ronny Brox Johansen (nestleder) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tom Aleksandersen (Styremedlem) Tone Granheim (Styremedlem) Fred Ronny Johansen (styremedlem) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top