Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 6 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Kjære medlem
De siste månedene har vi slitt med tekniske problemer og det har bl.a. resultert i at enkelte medlemmer ikke har mottatt informasjon om noen av våre arrangementer. Dette er vi fryktelig lei oss for. Vi vil derfor legge om våre rutiner, for å være sikre på at alle får riktig informasjon til rett tid.

Last ned skjema slik at du kan oppdatere din kontaktinformasjon.

About the Author