Helgetur til Mykle

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 5 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

VELKOMMEN TIL OVERNATTING I MYKLE (SILJAN) 16.-17.AUGUST 2014

Ta med telt og sovepose å det som hører med. Mulighet for fiske, bade, grille og bruk av kano eller liten båt. Kjørerute fra Skien ca.32 km og tar ca 40 minutter.

Her kommer en veibeskrivelse:

Kjør til YX i Siljan. Ta til venstre mot Grorud.

Følg veien til du kommer til en betalings bom, da er du midt på Mykle.

Der er det fiskekort og bomavgiftgiro. Kjør til nordenden av Mykle,der er det skiltet teltplass.

For de som har lyst til å ta dagstur lørdag eller søndag, må gjerne det, men p.g.a. dårlig dekning i Mykle send sms så ringer jeg dere opp.

Finn 40842630/Siv 91687254.

About the Author