Invitasjon til Til Topps 16.august.

Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 6 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

Er vi heldige med været kan dette være en NATUROPPLEVELSE FOR LIVET!

Viktig at det blir en gruppepåmelding, med deltagere og frivillig(e). Vi stiller med en buss, 40-45 plasser, så håper vi at dette holder til de som er interessert denne gangen. Deltagerne må være motivert og ha store muligheter for å komme til toppen.

Les mer her: Til Topps Gaustadagen

Da er det bare å gå masse treningsturer i sommer og stille i “Toppform”!

About the Author

Styret Helene Kværnø (leder) Tom Aleksandersen (nestleder) Fred Ronny Brox Johansen (styremedlem) Synnøve Lund (sekretær) Monica Samland Lund (kasserer) Tone Granheim (Styremedlem) Torild Kleiv (styremedlem) Jørann Kristiansen (kasserer) Hanne Cecilie Larsen (vara) Kontakt oss på telemark@autismeforeningen.no
Top