Treff for medlemmer over 16 år med høytfungerende ASD

Treff for medlemmer over 16 år med AS eller høytfungerende ASD (autismespekterdiagnose)

For medlemmene over 16 år med AS eller høytfungerende ASD og som bor i eller nært Trondheim, eller som har lyst å ta en helgetur til Trondheim, arrangerer vi treff på Peppes pizza Kjøpmannsgata 25, Trondheim.

Hver deltaker kan ta med én ledsager. Alle vil få gratis pizza og drikke, og vi vil diskutere alt som deltakerne ønsker å ta opp.

Det blir hyggelige treff følgende lørdager fra kl.17: 9.1, 6.2, 6.3, 10.4, 8.5, 5.6. Vi vil tenke på smittevern og sitte spredt. Alle som kommer, må føle seg friske. Husk påmelding via sortrondelag@autismeforeningen.no eller mob. 482 91 477. Velkommen!

Tusen takk til Trondheim kommune, Helsedirektoratet og Studieforbundet Funkis for økonomisk støtte.