Digitale treff fortsetter gjennom hele sommeren.

Digitale treff fortsetter gjennom hele sommeren:
Tirsdager 16.6, 7.7, (28.7 Avlyst) og 18.8 kl 18-20 på Zoom.De vil være svært uformelle og for alle medlemmer over 16 år (med og uten diagnoser).

De vil erstatte «Voksentreffene» som var satt opp for 15.6 og 13.7. men vil jo være aktuelle for de som har deltatt på disse tidligere!Er det noen av dere som ønsker at vi skal ha tema på møtene er det bare å sende inn forslag!

For å delta trenger du ikke laste ned noe på forhånd, du trykker kun på lenken som du får ved å kontakte sor-trondelag@autismeforeningen.no (eller finner i medlemsbrevet sendt i epost 8.6.20Om du har spørsmål må du ikke nøle med å kontakte Fiona på sor-trondelag@autismeforeningen.no så kan vi både teste ut hvordan man kobler seg til og/eller snakke om hvordan disse møtene foregår.