Forskningsprosjektet ved NTNU om språk og romforståelse trenger fremdeles flere deltakere!

Forskningsprosjektet ved NTNU om språk og romforståelse trenger fremdeles flere deltakere!
Gammelt innlegg

Merk at dette innlegget ble publisert for mer enn 3 år siden. Informasjonen i innlegget kan derfor være utdatert.

De søker både barn og unge voksne mellom 9 og 26 år (NB! 14-17- åringer er nå også invitert til å delta) med høytfungerende autisme eller Asperger syndrom og norsk som morsmål som vil delta i en studie hvor de undersøker språkbruk relatert til romforståelse og andre ferdigheter som for eksempel orienteringsevner.

De bruker forskjellige typer metoder, for eksempel «eyetracking«, og tester hvordan man løser interessante oppgaver. De undersøker også språkferdigheter og gjennomfører en evnetest.

Forskningsprosjektet er et doktorgradsarbeid ved NTNU, men de tester både i Trondheim (NTNU Dragvoll) og i Oslo (Psykologisk institutt, UiO). Hvis det høres interessant ut eller hvis dere har spørsmål om prosjektet, ta kontakt med stipendiat Agata Bochynska (e-post: agata.bochynska@ntnu.no, tlf463 46 549). (Hun snakker norsk veldig godt!) Se vedlegget her: NTNU_Prosjekt_24.05

Tags: , , ,

Top