Nytt medlemsregister er snart i drift

Oppdatert mai 16, 2018 @ 12:29

Pga. overgang til nytt medlemsregister er innmelding via web midlertidig ute av drift.

Vennligst send oss din innmelding per epost: post@autismeforeningen.no

Oppgi: Navn, Etternavn, Adresse, telefonnummer, fødselsår og type medlemskap (se under).

OBS!
Grunnet overgang til nytt medlemsregister vil utsending av faktura bli forsinket. Velkomstpakke sendes ut etter at vi har registrert innkommet betaling. Som nytt medlem er du imidlertid registrert som medlem og er hjertelig velkommen til å ta kontakt med fylkeslaget der du bor og delta i deres aktiviteter.

Medlemsskapstyper

Autismeforeningen har 2 medlemstyper: Hovedmedlem og husstandsmedlem. Begge medlemskap er personlige og må registreres med fødselsår og adresse. Bladet Autisme i dag sendes automatisk til hovedmedlemmer 4 ganger pr. år.

Medlemskapene du kan velge mellom er:

1. Hovedmedlem (fra 15 år) – kr 400,- per kalender år
  2. Husstandsmedlem – kr. 50,- per kalender år

For å kunne tegne et husstandsmedlemskap må det være registrert et hovedmedlem på samme adresse.