Velkommen til lokallag Vest-Agder

I Vest-Agder lokallag har vi aktiviteter for barn, ungdom og voksne med autismespekterdiagnose, samt deres familier. Ta kontakt hvis du lurer på om dette er noe for deg på vest-agder@autismeforeningen.no

Autismeforeningen i Norge er en forening for mennesker med autisme, deres foreldre, fagfolk og andre interesserte.

Vest- Agder Lokallaget er drevet av frivillige foreldre/foresatte til mennesker med autisme og mennesker som selv har en autisme diagnose.

Som medlem vil du få del i de aktiviteter som lokallaget arrangerer, få tilsendt fagtidsskriftet «Autisme i dag» 4 ganger i året, samt tilbud om kurs, møter og seminarer.
Som lokallag er vi med på å skape treffpunkt for mennesker med autisme, både barn, ungdom og voksne. Foreldre/foresatte og søsken har også behov for å møte andre i samme situasjon og da arrangeres foreldretreff og søsken kan også delta på arrangement.

For arrangement se aktiviteter

For å bli medlem trykk her.

Styret som ble valgt på årsmøtet i 2023 er:

Leder: Anne Cath Lindstrøm
Nestleder: Anne Cæcilie Ofstad
Kasserer: Tess Pham
Sekretær og nettansvarlig: Nancy Antonisen
Studieansvarlig/Søknadsansvarlig: Linda Ørseng

Vara:
Scott Drangsholt
Emilie Nesheim Borøy

Kontaktinformasjon: vest-agder@autismeforeningen.no
Vi gleder oss til å høre fra deg!