JULEBREV 2019

Da var det faktisk jul igjen. Tiden går jammen fort. Året 2019 har også vært et veldig aktivt år for Autismeforeningen i Rogaland. Vi har hatt felles aktiviteter for hele fylket, kurs for både pårørende og voksne med diagnose, samt forskjellige aktiviteter i undergruppene våre. Også i år har all aktiviteten og kurs vi har holdt rundt i fylket ført til antall medlemmer øker. Pr dag dato er vi nå over 830 medlemmer i Rogaland. Totalt i landet er vi nå over 6000 medlemmer. Det er vi veldig fornøyde med. 

At vi har mange medlemmer, merker vi godt når vi har felles arrangementer. Først ut var helgeseminaret for unge/voksne med diagnose som vi hadde i Haugesund. Der kom der 24 deltagere fra hele fylket. I sommer var der sommertreff på begge sider av fjorden med til sammen 84 stk. I november hadde vi 80 stk på foreldre Weekend i Haugesund. I tillegg var der 253 påmeldte til julebuffet (198 på Sola og 55 i Haugesund). Vi var jo litt ekstra spente i år siden vi har byttet hotell på begge sider av fjorden. Men vi har fått mange gode tilbakemeldinger, så det spørs om vi ikke tar det samme plassen også i 2020. Det er så utrolig kjekt at dere er så flinke til å stille opp på arrangementene vi har. Det gir oss motivasjon til å fortsette jobben vi gjør. 

I tillegg til det vi i styret arrangerer, er der også en del undergrupper hvor de har forskjellige aktiviteter. Bowling, Vitenfabrikken, trampolineparken, turer i marka, treningsgruppe for å nevne noen. Mammagruppe, foreldregrupper, svømmegruppe. Nytt av året er en dramagruppe for ungdommer. Disse gruppene blir ikke drevet av oss i styret, men andre frivillige medlemmer. Om der er flere som har lyst til å starte en aktivitetsgruppe, så bare ta kontakt, så skal vi hjelpe dere i gang. Hele foreningen er avhengig av dere som jobber på dugnad, og vi er utrolig takknemlig for den gode og viktige jobben dere gjør. 

Planen for 2020 er og stort sett arrangere de sammen arrangementene som 2019. Voksen seminaret blir i løpet av april/mai, sommer treffene i juni, Foreldre weekend i oktober og julebuffet i november.  En årsplan og litt mer informasjon vil komme etter årsmøtet. Årsmøtet vil i år bli på Clarion Hotel Energy hotell lørdag 15.februar 2020. Hvis noen har noen saker de vil ta opp, så bare send de til meg på mail. Innkalling og saksliste vil bli sendt ut et par uker i forkant av møtet.

Da vil jeg bare avslutte med å ønske dere alle ei riktig god jul og et godt nytt år     

Med vennlig hilsen oss i styret