Foreldreweekend 23-24 oktober 2021

Velkommen til Foreldreweekend!

Da har vi igjen gleden av å invitere dere alle til en helg med faglig påfyll, humor og gode samtaler. 

I år holdes denne på Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger.

Trude Havik jobber ved Læringsmiljøsenteret i Stavanger og skal være med oss på lørdagen. Hun har forsket på skolefravær og skal holde foredrag om stressmestring og skolevegring. På søndag kommer psykologspesialist Janette Røseth som vil holde ett innlegg om å leve godt med livssorg. Kari og Tobias Tolo vil også holde et foredrag om «veien til det gode liv».

Trude Havik har doktorgrad i spesialpedagogikk og har i sin avhandling skrevet om «skolen sin rolle for skolefravær og skolevegring». Hun har skrevet boken «Skolefravær» og også flere bok kapitler. Deltar i en internasjonal forskergruppe om skolefravær, og har sammen med to andre etablert et norsk nettverk om skolefravær og tilstedeværelse i skolen (NEST). Har ikke forsket på skolefravær og autismespekterforstyrrelse, men er oppdatert på forskningen på feltet. Hun vil i foredraget snakke om 1. Skolevegring som en type skolefravær og risikofaktorer 2. Hva vet vi om autismespekterforstyrrelse og skolefravær – hvilke tiltak anbefales?
Trude Havik: https://www.uis.no/nb/profile/2082

Janette Røseth er psykologspesialist, foredragsholder, pårørende, kronisk syk, ektefelle og mamma.
Jeg er opptatt av at alle mennesker er i livet på godt og vondt. Ingen mennesker slipper unna livet, alle rammes av smerte og vonde opplevelser. Mitt livsprosjekt har blitt hva vi gjør for å håndtere dette, for å leve godt med det som har skjedd. Gjerne et annet liv enn vi hadde sett for oss, men fortsatt godt.
Om livssorg og livsglede.
Janette Røseth: https://www.janetteroseth.com

Det kommer et overraskelsesinnslag lørdag kveld.

Vi legger opp til gruppearbeid både lørdag og søndag. Vennligst kryss av i påmeldingen for to tema du finner av interesse. Hvis du ikke finner et tema du kunne tenke deg, er det bare å fylle inn under Annet så ser vi hva vi får til.

Pris for lørdag til søndag er 800,- per person i dobbeltrom og 1000,- per person for enkeltrom.

Betaling merkes Foreldreweekend og navn på deltakere. 
Kontonr er: 3250.3152.729. Innbetalingsfrist er 9 oktober.

Det vil ikke være noe program på fredag, men for de av dere som ønsker seg en langweekend kan dere selv booke rom fra fredag til lørdag. Dette må dere booke direkte med hotellet på tlf. nr. 51761000. Gi beskjed at dere deltar på autismeforeningens arrangement slik at dere får rabattert pris. Pris for en ekstra natt fredag til lørdag er 995.- for enkeltrom og 1095.- for dobbeltrom.

PÅMELDINGSFRIS og innbetaling er 9 OKTOBER. Link til skjema her!

Har dere noen spørsmål kan dere ta kontakt med Ruth Kjeldsen – ruth.kjeldsen@autismeforeningen.no