Buskerud lokallag

Dato

22. mai 2022
Utløpt!

Rush trampolinepark!

Drammen

Rush trampolinepark

Dato

22. mai 2022
Utløpt!
10:00 - 12:00

Hei alle sammen!

Da er vi i gang med aktivitet hos Rush, og vi gleder oss veldig. Vi leier hele hallen 1 time, og det vil bli tilpasset våre medlemmer. De slår av musikken, og de skrur også av discolyset. Etter timen vår åpnes det for publikum igjen. Det kan forekomme at det er noen som kommer inn før vi rekker ut. Viktig at man forbereder de man har med seg på at dette kan forekomme. De som entrer parken da, kan være meget ivrige på å komme i gang, fordi de har stått og ventet på at de skal slippes inn.
Det er en tavle hvor det står hvor lang tid det er igjen av timen vi har til disposisjon. Veldig greit å vise frem dette til den/de dere har med, sånn at alle blir forberedt på hvor lang tid det er igjen av timen vår.

Etter endt time skal ALLE gå ut av parken. Det har blitt observert at noen blir igjen etter timen, og det er ikke greit. Så pass på tiden, forbered de som hopper at tiden snart er ute, og forlat parken når nye kommer inn.Vi har leid et møterom hvor vi kan kose oss med pizza, prate og ha det litt sosialt før vi drar hvert til vårt. Så fint om dere skriver i påmeldings mailen om dere skal bli med å spise. Det er påmelding frem til onsdagen før aktivitet. Pizzabestilling sendes til Rush torsdag.

Vi har påmelding gjøres ved å trykke HER. Det vil være plass til 50 hoppende:) de som står på sidelinjen kommer i tillegg til dette.

Egenandel medlemmer:

100,- for deltakere inkludert pizza
75,- for kun pizza

Egenandel for de som ikke er medlemmer men ifølge med et medlem: 200.-

For BPA/miljøterapeuter på jobb er det kun egenandel for om de ønsker å være med å spise. Ledsagerbevis må fremvises, og BPA/miljøterapeut må være fylt 18 år.

Egenandelen inkluderer hopping, mat og drikke!

Egenandel for mat er pga at vi har lyst til å kunne fortsette å ha våre sosiale samlinger etter en endt aktivitet. Vi synes det er en veldig hyggelig måte å avslutte dagen på.

Mvh styret!