Buskerud lokallag

Tollbugata 115, 3041 Drammen

09. okt 2022

Hei!

Vi inviterer til klatring på Klatreverket i Drammen. Det er plass til 10 klatrende barn. Klatreverket er åpent for alle, og på denne tiden kan det være mange som benytter seg av tilbudet. Derfor må vi holde oss til en ledsager pr barn. Dette er pga av det ikke skal være for mange som går rundt inne i området hvor det pågår klatring. Vi har i tillegg et rom som vi disponerer som ikke har plass til mer enn max 20 stk. Vi har to timer med instruktør til disposisjon, og vi får låne møterom etterpå slik at vi kan ha litt sosialt samvær. Vi serverer pizza kl 11.30, men for de som ikke vil spise så står dere fritt til å bruke tiden til å klatre frem til kl 12.00.

Påmelding gjøres via denne linken: HER

Egenandeler:

Medlemmer: For deltakere: 100,- inkl. leie av sko og sele, og pizza m/ drikke
Ledsagere som er med og spiser pizza: 75,- pizza m/drikke

Ikke medlem? : Da må aktiviteten betales i sin helhet. For barn som klatrer er dette 95,- inngang + 100 i leie av sko og sele. For voksne er det 125,- + 100 i leie av sko og sele.