World Maternal Mental Health Day 2018 – Norge

2. mai 2018 kl. 00:00 - 23:59

Har du et bra forslag til hvordan Landsforeningen 1001 dager kan markere verdensdagen? Send oss en pm eller skriv i kommentarfeltet. Takk.

**************************************************************************************

Organizations from around the world — including the US, Canada, UK, Turkey, Australia, Argentina, Malta, New Zealand, South Africa, Spain, Germany, Nigeria, Norway and more — are leading efforts to raise awareness about maternal mental health through a collective social media push and in-country events.