Utviklingshemmede med somatiske og psykiske lidelser — ny forskning og utvikling

18. november 2015 - 19. november 2015

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

Fagforbundet Hordaland og Fagakademiet arrangerer en nasjonal konferanse i Bergen. Tema vil blant annet være hvordan psykisk helse kan forbedres hos mennesker som har utviklingshemming og diagnostikk og nyere forskning innen genetikken som kan ha betydning for dette.

Målgruppe er alle ansatte som arbeider med mennesker med utviklingshemming, pårørende, interesseorganisasjoner og myndigheter.
Ønsker du mer informasjon? Send mail til: region-vest@fagakademiet.no eller ring 977 82 857Bindende påmelding innen 14. oktober.

Tid: 18. og 19. november 2015
Sted: Kalfaret brygghus, Bergen