Regionale, nasjonale og internasjonale arrangementer. (For lokale kurs og arrangementer, se fylkeslagenes nettsider.)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Utfordringer og mestring – å leve med ASD

13. april 2018 kl. 08:30 - 15:30

NOK790

Autismeforeningen inviterer til åpent fagseminar «Utfordringer og mestring – å leve med ASD». Seminaret er åpent for alle, både fagfolk, pårørende og andre interesserte.

Seminaravgiften (790,-/1090,-) inkluderer også lunsj, kaffe/te og snacks i pause. Påmelding er bindende.

[table “3” not found /]

 

Foredragsholderne

Bernt Barstad er vernepleier med videreutdanning i målrettet miljøarbeid og sexologi og en master i «Funksjonshemming og samfunn.». Forfatter av boka «Seksualitet og utviklingshemning» (Universitetsforlaget 2006), ga i 2006 ut opplæringspakke ESS – Etikk, Samliv og Seksualitet,  i samarbeid med Bjørg Neset. Har også – sammen med Bjørg Neset, utviklet e-læringskurset «Ingen Hemmeligheter» for Samordningsrådet. Har også deltatt i arbeidet med «Retningslinjer ved seksuelle overgrep mot voksne med utviklingshemming» og brosjyren «Vett på nett» i samarbeid med Barne-, ungdoms og familiedirektoratet

Jarle Eknes er daglig leder i Stiftelsen SOR, som bl.a.driver prosjektet HELT MED. Han er spesialist i klinisk psykologi / habilitering, fagbokforfatter, redaktør for tidsskriftet SOR Rapport og har tidligere jobbet ved habiliteringstjenesten i Buskerud, habiliteringstjenesten i Oslo og psykiatrisk avdeling for mennesker med utviklingshemming ved Oslo universitetssykehus.

Ronny Øie Jeg er en 29 årig, Nord-Trøndersk, Langhåret, Autist. Jeg fikk Asperger diagnosen i voksen alder og har etter å reflektert litt over livet mitt oppdaget jeg er litt annerledes. Oppturer og nedturer har kommet i hælene på hverandre og nå ønsker jeg å snakke litt om det. Jeg er også tillitsvalgt i Nord-Trøndelag fylkeslag»

 

Påmelding

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTLg2dPa5BhjAihTwpSvHyXIBTvAu3B7hhSNOLP_MLHFWRuQ/viewform

Seminaravgift

  • medlem i Autismeforeningen: kr. 790,-
  • ikke-medlem i Autismeforeningen: kr. 1090,-

Påmeldingsfrist 1. april

 

Detaljer

Dato:
13. april 2018
Tid
08:30 - 15:30
Kostnad:
NOK790
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1632878760139539

Autismeforeningen er ikke ansvarlig for aktiviteter som ikke arrangeres av Autismeforeningen.