Utfordrende atferd for barn og unge med utviklingsforstyrrelser

12. oktober 2015 - 13. oktober 2015

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

Innhold:
Utfordrende atferd for barn og unge med utviklingsforstyrrelser

Målgruppe:
Foresatte og fagfolk som gjennom sitt arbeid kan komme i kontakt med autismespekterforstyrrelser, utviklingshemming eller liknende diagnoser

Mål med kurset:
Utfordrende atferd har gjennom tidene hatt ulike betegnelser som problematferd, uønsket atferd og atferdsavvik. Kurset vil både ta for seg forekomst, mulige årsaksforklaringer og hvilke konsekvenser slike problemer vil ha for den enkelte og omgivelsene. Videre vil vi skissere og eksemplifisere måter en kan utrede og kartlegge vanskene og foreta analyser med henblikk på årsaker, samt mulige strategier og tiltak.

Forelesere:
Ansatte på Barnehabiliteringen og eksterne ressurser

Kursansvarlig:
Roy Salomonsen

Kursavgift:
Kurset koster kr. 1.200,- pr. deltaker, inkl. enkel lunsj. Foreldre kr. 300,-

Påmeldingsfrist:
08.10.2015

Lenke til påmelding:

Ved problemer med lenken kan man forsøke å kopiere den inn i en nettleser.