Ung anno 2015 – Ungdom og psykososiale utfordringer i skolen

13. oktober 2015

RKBU Vest ønsker velkommen til fagdag med fokus på kunnskap om psykisk helse og noen av de utfordringene ungdommer kan oppleve i vår tid.

Målgruppe: Alle som i sitt arbeid er i kontakt med unge. Ansatte i skolen, PPT, skolehelsetjenesten, barneverntjenesten, BUP og ellers andre interesserte.

Tid: 13. oktober 2015

Sted: Scandic Bergen City, Håkonsgaten 2-5, Bergen

Pris: kr. 800 (inkl. lunsj)

Påmeldingsfrist er 1. september.

Begrenset antall plasser.

Meld deg på her

09:30 Registrering og frokost
10:00 Velkommen
10:15 Mobbing og konsekvenser for psykisk helse
v/Kyrre Breivik, forsker ved RKBU Vest, Uni Research Helse
11:00 Nyere traumeforståelse: Et nyttig perspektiv også i arbeidet mot mobbing?
v/Dag Nordanger, forsker ved RKBU Vest, Uni Research Helse
11:45 Lunsj
12:45 Kroppsbildeforstyrrelser. Psykisk helse hos ungdom
v/Liv Sand, forsker ved RKBU Vest, Uni Research Helse
13:30 Pause
13:40 Bevar vettet på nettet. Personvern og nettvett. Hvordan nå frem til de som trenger det mest? Om uønskede hendelser på nett og presentasjon av dubestemmer.no – et undervisningsopplegg for barn og unge v/Guro Skåltveit, informasjonsrådgiver i Datatilsynet
14:40 Pause
14:55 Haraldsvang ungdomsskole anno 2015.  Suksessfaktorer for praktisk arbeid mot mobbing i ungd. skolen ved sosiallærer Tor Inge Westerlund og inspektør Per Anders Mildal.
15:35 Oppsummering
15:45 Vel hjem!