« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ukesopphold for godt voksne med autisme/Asperger syndrom, ADHD eller Tourettes syndrom

3. april - 7. april

Informasjons- og opplæringsopphold for godt voksne med autisme/Asperger syndrom, ADHD eller Tourettes syndrom på Frambu 3.-7.april 2017. Voksne over 50 år og eldre vil bli prioritert.

NevSom arrangerer informasjons- og opplæringsopphold med fokus på utfordringer det kan være å ha en eller flere av diagnosene. Det vil være mulighet til å ha med en ledsager (for eksempel ektefelle, samboer, kjæreste).

Temaene for kurset er under utarbeiding og vil omfatte:

• informasjon om diagnosene autisme/Asperger syndrom, ADHD og Tourettes syndrom
  • betydningen av aktivitet og engasjement i arbeid og fritid
  • utfordringer ved aldring
  • samarbeid med andre/samliv
  • erfaringsutveksling mellom fagfolk og deltakere
  • rettigheter og plikter

Tidspunkt: mandag 3. – fredag 7. april 2017
Sted: Frambu på Siggerud utenfor Oslo

Informasjons- og opplæringsoppholdet er gratis. Reise, oppholdsutgifter og opplæringspenger dekkes etter gjeldene regler og satser.

Alle som søker vil få informasjon om de har blitt tildelt plass eller ikke. De som blir tildelt plass vil få tilbakemelding og ytterligere informasjon om oppholdet, samt praktisk info, i brevs form i løpet av februar 2017.

Søknadsskjema lastes ned og fylles ut: Last ned søknadsskjema her

Søknaden sendes:

NevSom
Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier
Oslo universitetssykehus HF, Ullevål
Bygg 31,
Postboks 4956 Nydalen

(merk konvolutten «Frambu»)
Søknadsfrist: Søknaden må være oss i hende innen 31. januar 2017

For spørsmål: Kontakt oss på epost post.nk@ous-hf.no eller på telefon 23 01 60 30

Arrangør: NevSom, Nasjonalt kompetansesenter for nevroutviklingsforstyrrelser og hypersomnier.

Frambu
Sandbakkveien 18