« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Svært sjeldne kromosomavvik/genfeil som gir sammensatte vansker

19. november kl. 10:00 - 23. november kl. 13:00

Målgruppe:
Barn i alder 4 til 6 år som ikke har begynt på skolen og som har fått påvist en sjelden forandring i arvestoffet som medfører sammensatte vansker, deres familie og tjenesteytere.

(Svært sjeldne kromosomavvik eller genfeil er en fellesbetegnelse for et stort antall tilstander der kromosomene har et avvikende antall og utseende eller det er oppstått endringer i ett eller flere gener.)

Kursets målsetning:
Å styrke deltakernes kunnskap om å leve med et barn med et svært sjeldent kromosomavvik eller genfeil i familien. Kurset vil ha fokus på tilrettelegging for en god overgang fra barnehage til skole. Deltakerne vil også få treffe og utveksle erfaringer med andre i liknende situasjon.

Søknadsfrist er 21. september 2018

Velkommen!

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18