« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Svært sjeldne kromosomavvik/genfeil som gir sammensatte vansker

12. februar kl. 10:00 - 16. februar kl. 13:00

Målgruppe:
Barn i grunnskolealder (5-16 år) som har fått påvist en sjelden forandring i arvestoffet som medfører sammensatte vansker, deres familie og tjenesteytere.

(Svært sjeldne kromosomavvik eller genfeil er en fellesbetegnelse for et stort antall tilstander der kromosomene har et avvikende antall og utseende (karyotype), eller det er oppstått mutasjoner (endringer) i et eller flere gener.)

Kursets målsetning:
Å styrke deltakernes kunnskap om å leve med et barn med et svært sjeldent kromosomavvik eller genfeil i familien og gi deltakerne mulighet til å treffe og utveksle erfaringer med andre i samme situasjon.

Start:
12. februar kl. 10:00
Slutt:
16. februar kl. 13:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18
Ski, 1404 Norway