« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Svært sjeldne kromosomavvik/genfeil som gir sammensatte vansker

29. oktober kl. 10:00 - 2. november kl. 13:00

Målgruppe:
Barn mellom 0 og 4 år som har fått påvist en sjelden forandring i arvestoffet som medfører sammensatte vansker, samt deres familie og tjenesteytere.

(Svært sjeldne kromosomavvik eller genfeil er en fellesbetegnelse for et stort antall tilstander der kromosomene har et avvikende antall og utseende eller det er oppstått endringer i ett eller flere gener.)

Kursets målsetning:
Å styrke deltakernes kunnskap om å leve med et barn med et svært sjeldent kromosomavvik eller genfeil i familien. Deltakelse på kurset gir også mulighet til å treffe andre i liknende situasjon og utveksle erfaringer.

Søknadsfrist er 31. august 2018

Velkommen!

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser
Sandbakkveien 18