Stiftelsen Dam: Søknadsfrist for Ekspress (vår)

15. mars

Utlysning for fylkeslagene i Autismeforeningen i Norge (AiN)

AiN er søkerorganisasjon for Stiftelsen Dam. Det vil si at fylkeslagene kan søke om midler fra utlysningen: Ekspress. Det settes hvert år av 12 millioner kroner til dette programmet, fordelt på to utlysninger. Ekspress er eksklusiv for stiftelsens medlemsorganisasjoner.

Formålet med Ekspress er å støtte små enkeltstående prosjekter og tiltak med fokus på lokal aktivitet og frivillighet. Programmet har et enklere søknadsskjema og raskere saksbehandling, slik at det skal gå kort tid fra idé til gjennomføring.

Ekspress har to utlysninger per år, og deles derfor inn i Ekspress vår og Ekspress høst.

Dersom fylkeslagene ønsker å søke, er det bare å ta kontakt med administrasjonen: post@autismeforeningen.no

15. mars
Kategori for Arrangement: