Regionale, nasjonale og internasjonale arrangementer. (For lokale kurs og arrangementer, se fylkeslagenes nettsider.)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Stiftelsen Dam: Frist for framdriftsrapportering Helse (vår)

15. mars

Autismeforeningen i Norge (AiN) er søkerorganisasjon for Stifltensen Dam. Har du et spennende prosjekt du/dere ønsker å søke støtte til finnes det flere ordninger: https://www.dam.no/ordninger/

Fra 2020 gikk Stiftelsen Dam over fra retningslinjer til utlysninger for hver enkelt søknadsordning. På denne siden vil du finne aktuelle utlysninger: https://www.dam.no/utlysninger/ Utlysningen gjøres kjent én til to måneder før søknadsskjemaene åpner.

For at Autismeforeningen skal kunne bistå med søknaden må dere ta kontakt med oss i god tid før søknadsfristene.

Generelt for alle ordninger er at Autismeforeningen i Norge (AiN) må godkjenne og åpne en søknad tilknyttet vår organisasjon for søkerne, og søkerne må derfor må kontakte AiN for å få muligheten til å søke. Les Stiftelsens Dams retningslinjer for ordningene her.

Husk at Autismeforeningen har egne søknadsfrister FØR Stiftelsen Dams frister. Ta kontakt med Autismeforeningen i god tid! Forespørsler som blir levert under 1 mnd. Før Stiftelsen Dams frist vil ikke kunne behandles.

Det er viktig at du/dere er godt kjent med Autismeforeningens styringsdokumenter og at søknaden er i tråd med Autismeforeningens overordnede målsetninger. Prosjektskisse/søknad sendes post@autismeforeningen.no

Detaljer

Dato:
15. mars
Kategori for Arrangement:

Autismeforeningen er ikke ansvarlig for aktiviteter som ikke arrangeres av Autismeforeningen.