Starthjelp, kurs for foreldre til barn med funksjonsnedsettelser

9. april 2018 kl. 09:00 - 10. april 2018 kl. 15:00

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

One event on 26. april 2018 at 09:00

One event on 27. april 2018 at 09:00

Gratis

Kurs , 09.04.2018 , Seksjon for nevrohabilitering – barn – Ullevål, Lærings- og mestringssenteret – barn, PITH- Program intensiv trening og habilitering

Kurset går over fire dager, med oppstart 9. april fra kl. 09-15. Videre datoer er: 10. april, 26. april og 27. april.

Det kan søkes opplæringspenger fra NAV, det vil si kompensasjon for fravær fra jobb.

Målet med Starthjelp er at foreldre som har barn fra 0 til 6 år med funksjonsnedsettelser skal lære mer om sin nye hverdag, gjennom faglige foredrag og erfaringsutveksling med andre foreldre i samme situasjon.

Se invitasjonsbrosjyre for mer informasjon.

Invitasjon til Starthjelp vår 2018.pdf

Påmelding med navn på foresatte og litt om barnet sendes på e-post til Tonje Krogseth tonje.krogseth@ous-hf.no innen 3. april.

Kurset er gratis, inklusive lunsj. Tilbudet er på norsk.