« All Hendelser

Starthjelp for foreldre til barn med funksjonsnedsettelser

11. oktober kl. 09:00

|Gjentakende Hendelse (Se alle)

One event on 12. oktober 2018 at 9:00am

One event on 22. oktober 2018 at 9:00am

One event on 23. oktober 2018 at 9:00am

Gratis

Å få et barn med funksjonsnedsettelser får konsekvenser for hele familien. Det stilles store krav til foreldre; De må takle egen sorg, ta seg av barnet og forholde seg til et hjelpeapparat som for de fleste gjerne er ukjent. I tillegg kan man ha flere barn som krever sitt.

Målet med Starthjelp er at foreldre som har barn fra 0 til 6 år med funksjonsnedsettelser skal lære mer om sin nye hverdag, gjennom faglige foredrag og ved erfaringsutveksling med andre foreldre i samme situasjon.

Starthjelp går over fire dager, fra kl. 09 – 15 hvor hver dag har sitt tema:

Kurset går over fire dager:

• 11. oktober: Systemene rundt oss
  • 12. oktober: Familie og nettverk
  • 22. oktober: Samspill med barnet
  • 23. oktober: Håp og mestring

Starthjelp holdes i Søsterhjemmet / Utdanningssenteret, Ullevål sykehus. Kurset er gratis, inklusive lunsj. Kurset gir rett til opplæringspenger fra NAV for tapt arbeidsinntekt. Tilbudet er på norsk.

Påmelding med navn på foresatte og litt om barnet sendes på e-post innen 04.10.18 tiluxkrot@ous-hf.no Ved spørsmål, kontakt Tonje Krogseth på tlf. 23 01 62 71

PDF-invitasjon: Invitasjon Start høsten 18 org