Sjeldendagen 2018

28. februar 2018 kl. 00:00 - 23:55

NB! HVis du melder her på Facebook er du IKKE påmeldt konferansen: Klikk via «billettlenken» for å registrere deg gratis i løpet av uka 22. – 26. januar 2018.

Sjeldendagen arrangeres i et samarbeid mellom Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon, Unge Funksjonshemmede og Nasjonal Kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser (NKSD)

Konferansen har som mål å sette sjeldne og lite kjente diagnoser på dagsorden. Det er lignende arrangement i andre europeiske land samme dag. Konferansen er åpen for fagfolk og organisasjoner/grupper for personer med sjeldne diagnoser og deres pårørende samt andre som jobber i tilknytning til sjeldenfeltet.