« All Hendelser

Seminar: Teater og psykisk helsearbeid

23. mai kl. 19:00 - 24. mai kl. 17:00

Hvordan kan teater styrke psykisk helse? Dette er et av spørsmålene som undersøkes på seminaret, der målet er å dele erfaringer, drøfte hvordan teater kan tas i bruk av flere og sette fokus på behovet for mer forskning. Teatret Våres, Teater Vildenvei, NAPHA og Fontenehuset er blant bidragsyterne.

Seminaret er rettet mot politikere, kulturarbeidere, helsearbeidere og kunstnere som interessert i å finne ut mer om hvordan teater og kreativitet kan bidra til å fremme vår psykiske helse.

PRAKTISK INFORMASJON:
Dato: 23. og 24. mai 2018
Påmeldingsfrist: 10. mai
Sted: Rådstua Teaterhus, Vestergata 48 Tromsø
Arrangør: Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg og HATS.
Fagansvarlig: Wenche Torrisen
Teknisk arr.: Kari Lydersen

Prispakke 1: Hele onsdag og torsdag: 400,-
Prispakke 2: Hele onsdag og torsdag unntatt middag om kvelden: 200,-
Prispakke 3: Kun onsdag: Man betaler etter evne

Reise og opphold dekkes av hver enkelt deltager.

PROGRAM OG PÅMELDING: http://www.hats.no/nyheter/seminar-teater-og-psykisk-helse/

HATS, Hålogaland Amatørteaterselskap
Vestregata 48, Postboks 1216