Seminar om psykisk helse og BPA

11. mai 2018 kl. 10:00 - 15:00

BPA-skolen ønsker å etablere et nettverk av kunnskap om psykisk helse og BPA, åpent for alle aktører som kan bidra eller som vil lære mer.

Det handler denne gang konkret om personer som har utfordringer i hverdagen som tradisjonelt dekkes av andre tjenester som oppsøkende team/ACT/miljørarbeid i psykiatri/ambulerende team eller annet.

Spørsmålene vi åpner med handler om:
Når er BPA et godt alternativ til etablerte tjenester for personer som har psykiske framfor eller i tillegg til fysiske utfordringer i hverdagen?
Hvilken kompetanse og erfaring bør de ansatte ha i disse ulike BPA-ordningene og hvem vurderer dette best?

BPA-skolen stiller seg utforskende til et tema vi kjenner lite til idag. Vi er i gang med å samle flere nøkkelpersoner til dagen.
Vi inviterer til en åpen dag for alle som er interesserte i temaet. Mer informasjon kommer.

Ønsker du å bidra denne dagen, ta kontakt med hege@bpa-skolen.no

11. mai 2018
Kategori for Arrangement: