Seminar: Fra barn til voksen i eget hjem

8. mars 2018 kl. 00:00 - 9. mars 2018 kl. 00:00

Da har vi gleden av å ønske Rigmor Tveråli og Vegard Henriksen velkommen til Bodø. I tillegg skal Siw-Helen og Arnstein Jensen fortelle om erfaringene med Tryms overgang fra foreldres hjem til å flytte i egen bolig.
Program 8. mars

ARNSTEIN JENSEN OG RIGMOR TVERÅLI vil fortelle om hvordan de har tenkt i prosessen rundt Tryms overgang til å bo i eget hjem.
VEGARD HENRIKSEN

Case presentasjon:
• Hvordan legge til rette bo og aktivitetstilbud for ei ung jente med Asperger Syndrom. Hvordan kan god tilrettelegging og samhandling forebygge og hindre alvorlige psykiske tilleggslidelser.

Program 9. mars

VEGARD HENRIKSEN

Samhandling: Hvordan legge til rette for en god samhandling i forhold til mennesker med autismepekterforstyrrelser (ASF)
Målrettet Miljøarbeid: Med fokus på tilrettelegging, målvalg, tiltaksjobbing, koordinert tilbud. Fokus på selvstendighet.
ASF og arbeidsliv.

Festsalen Nordlandssykehuset, Rønvik