Pubertet og ASD, med et særlig fokus på jenter

14. oktober 2014 kl. 12:00 - 15:00

Tirsdag 14. oktober Pris: Kr 400,-pr. pers.

kl. 12-15 (4 eller fler fra samme sted: kr 300,- pr. pers.)

Påmeldingsfrist: «først til mølla»

Sted: Frysjaveien 33b, 3.etg. (SPISS sine lokaler)
Workshoppen inneholder to tema:
Tema 1: Hvordan forløper puberteten hos jenter og gutter med autismespekter-forstyrrelser? Hvilke hensyn skal man ta og hvordan kan vi tilrettelegge, støtte og undervise?

Tema 2: Hvorfor er det færre jenter enn gutter som har autisme / Asperger syndrom? Workshoppen tar for seg noe av den kunnskapen som finnes pr. i dag om jenter. Hvordan arter autismespekterforstyrrelser seg hos jenter? Hvilke tema er spesielle for jenter?

Workshoppen passer for alle som har grunnleggende kunnskap om autismespekterforstyrrelser og som er spesielt opptatt av ungdoms- og voksentiden til disse personene, samt av tema knyttet til jenter spesielt.

Foreleser: Ellen Ekevik

SPISS KURSKATALOG høsten 2014