« All Hendelser

• Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

POLYFON-konferansen 2018

22. november kl. 08:30 - 16:00

Kunnskapsklynga POLYFON arbeider for at musikkterapi skal vere tilgjengeleg for dei brukarane som ønskjer og treng det. Samarbeidet fokuserer på tenesteutvikling, forsking, utdanning og formidling innan Barn og unges oppvekst, Psykisk helse, Rus, Eldrehelse og Palliativ behandling og omsorg.

POLYFON-konferansen er etablert som klyngas hovudarena for dialog og diskusjon om resultat og erfaringar, planar og visjonar.

POLYFON-konferansen 2018 har temaet «Musikkterapi og samhandling». Vi tolkar temaet vidt: I tillegg til samhandling mellom kommune og spesialisthelseteneste, kan temaet omhandle ulike former for samarbeid med og for brukarane.

Nestleiar i Helse- og omsorgskomiteen på Stortinget, Kjersti Toppe, vil opne konferansen.

I år som i fjor har vi sterke hovudforedragshaldarar i plenum. Desse vert annonserte seinare.

Etter konferansen – på kveldstid – legg vi som i fjor opp til ein flott POLYFON-konsert på Chagall!

Programkomité
• Eva Karin Løvaas, Hjellestadklinikken/Bergensklinikken
• Anne Turid Nygaard, Etat for psykisk helse og rustjenester, Bergen kommune
• Solgunn Knardal, NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus