Nasjonal konferanse om barn og unge som pårørende 2015

30. november 2015 kl. 09:00 - 17:00

Barn og unge som lever med foreldre eller andre familiemedlemmer som har alvorlig sykdom eller skade kan oppleve en utfordrende hverdag.

Helsepersonell skal ivareta og sørge for god informasjon og oppfølging av barn og unge som pårørende. På konferansen presenteres oppdatert og ny kunnskap på fagområdet. Konferansen er relevant for alle ansatte som i sitt arbeid møter barn, unge og/eller familier som står i en utfordrende hverdag med sykdom.

30. november 2015
Hjemmeside: