Landsmøtet 2016

9. april 2016 kl. 10:00 - 10. april 2016 kl. 13:00

Det inviteres til Landsmøte i Autismeforeningen i Norge, Scandic Hotell, Hamar, Lørdag 9. april kl. 10.00 til søndag 10. april ca kl. 13.00 (Lunsj etterpå)

Alle medlemmer som har betalt medlemskontingent har møterett, og uttalerett.

Priser: Se nedenfor.

Arrangementet starter med et åpent fagseminar fredag 8. april fra kl. 09.30. Se egen invitasjon.

Overnevnte priser forutsetter at det sendes én fellesregning til Autismeforeningen sentralt. Faktura for oppholdsutgifter vil bli sendt fra kontoret så fort arrangementet er avholdt.

Påmelding innen 14. mars:

No valid security key found. Please use at least the following shortcode:
[advanced_iframe securitykey="<your security key - see settings>"]
Please also check in the html mode that your shortcode does only contain normal spaces and not a &nbsp; instead. It is also possible that you use wrong quotes like “ or ”. Only " is valid!

Vel møtt!

Start: