Kurs for pårørende til barn med ASF

5. februar 2014 kl. 09:00 - 14:00

Kurset vil gi en innføring i de ulike diagnosene i autismespekteret og utfordringene dette innebærer for personen selv og familie/ nettverk. Enkle råd om tilrettelegging i hverdagen og hva familie/ venner kan gjøre for å lette samhandlingen med barn som har en diagnose i autismespekteret vil bli gjennomgått

Målgruppe: Pårørende til barn med autismespekterforstyrrelse

Målsetting: Deltakerne skal ved endt kurs ha grunnleggende forståelse av utfordringer og forutsetninger som er karakteristiske for denne gruppen barn.

Beskrivelse av kurset: Temaene presenteres som forelesning med bruk av videomateriell som eksempler. Kurset er gratis, og det serveres en enkel lunsj. Ingen forberedelser er nødvendig.

Koordinator: Nina Vetvik

Påmeldingsfrist: 28.01.14

Glenne regionale senter for autisme
Fogdeveien 55