Kurs: DIVA 2.0 Diagnostisk intervju for diagnostisering av ADHD hos voksne

16. februar 2016 kl. 09:00 - 15:00

600NOK

Diva-2.0.jpg

Regional kompetansetjeneste Helse Sør-Øst inviterer til kurs i DIVA 2.0 Diagnostisk intervju for utredning av ADHD hos voksne.

DIVA 2.0 er basert på DSM-IV-kriteriene. Intervjuet inneholder en liste over vanlige, realistiske eksempler på både nåværende og tidligere atferd (i barndommen). Det er også gitt eksempler på typer av funksjonsnedsettelse som ofte er knyttet til symptomene på fem områder av dagliglivet: arbeid og utdanning, relasjoner og familieliv, sosial kontakt, fritid og hobbyer, selvfølelse, selvtillit og selvbilde..

Kurset er godkjent som 6 timers fritt spesialkurs / vedlikeholdskurs  hos Norsk Psykolog forening.

Kurset er søkt godkjent hos Den Norske Legeforeningen

Invitasjon i pdf-format.