« All Hendelser

Kurs: Autismespekterforstyrrelser og kjønnsidentitet – “Sexuality and gender identity in people with ASD”

12. mars kl. 09:00 - 15:00

Kurs og kompetanseutvikling for helsepersonell , 12.03.2019

Tema: «Seksualitet og kjønnsdysfori/kjønnsidentitet hos personer med Asperger syndrom/ autismespekterforstyrrelser»

Målgruppe:  Primært ansatte i spesialisthelsetjenesten (habilitering/psykiatri). Andre interesserte som jobber med autismespekterforstyrrelser, for eksempel i kommunal helse- og omsorgstjenester og skoleverk er også velkommen til å delta.

Deltakeravgift: kr. 500,- per person, deltakelse på video er gratis. Om dere er flere til stede i et studio er det tilstrekkelig at en melder seg på.

Påmeldingsfrist: 5.mars 2019. Påmelding er bindende.

Godkjenninger: Kurset søkes godkjent av Legeforeningen, Psykologforeningen og Sykepleierforbundet.

Arrangør:  Regionalt fagnettverk autisme, ADHD og Tourettes syndrom (R-FAAT), i samarbeid med fagnettverk for seksualitet og funksjonsnedsettelse (FSF) i Helse Nord.

Vi gjør oppmerksom på at kurset går på engelsk.

Klikk her for å laste ned program

Linken møtesenter, Tromsø
Sykehusvegen 21