Kosthold og overvekt hos personer med psykisk utviklingshemming — bruk av tvang og makt

15. februar 2016 - 16. februar 2016

|Gjentakende Arrangement (Se alle)

Det kan være utfordrende for ansatte som jobber med personer med psykisk utviklingshemming å sikre at brukerne får et variert og godt kosthold, hindre overvekt, men samtidig la den enkelte bestemme matinntak selv uten at man må ty til bruk av makt eller tvang.

På dette kurset får du to forelesere som er dyktige på hvert sitt fagfelt – klinisk ernæringsfysiolog med god kunnskap om brukergruppen og hvilke utfordringer personalet har – og vernepleier/advokat som vil gjennomgå reglene om bruk av makt og tvang i hverdagen, hvilke områder som må eller kan reguleres, og om vi bestemmer det som er best for andre?

Her får du tid til å lære, reflektere over og utveksle erfaringer på temaer som er viktige i hverdagen din.